SearchFRMenu

Veelgestelde vragen Justin Bieber


 

TIMING
(onder voorbehoud)

17u00: Deuren
19u00: The Knocks
19u25: MiC Lowry
20u00: Justin Bieber

Opgelet: Het concert van Justin Bieber begint om 20u en niet om 20u30 zoals op het ticket vermeld staat. We verwachten een groot aantal mensen en bijhorende verkeersproblemen, en raden dus aan om zeker op tijd te komen.

Voor last-minute updates verwijzen we u graag naar onze Facebook-evenementen:
Facebook-event 5 oktober
Facebook-event 6 oktober

TOEGANGSPLAN
Vanaf 17u00 kan u zich aanmelden naast de Lotto Arena. De ingang vindt u terug op dit plannetje en zal ter plaatse aangegeven worden.
VIP-Tickets
Bij aankoop van uw VIP-ticket heeft u een voucher ontvangen. Vergeet deze niet uit te printen en mee te nemen naar de show, samen met uw identiteitskaart.
 

Ultimate #Purpose Experience
Als houder van een Ultimate #Purpose Experience mag u helemaal als eerste de zaal binnen. We raden u dus aan om zeker op tijd te komen. Om 16u00 wordt u verwacht aan de VIP ingang (ingang 6) van het Sportpaleis.

I'll Show You #Purpose Experience
Als houder van een I'll Show You #Purpose Experience mag u als eerste de zaal binnen. We raden u dus aan om zeker op tijd te komen. Om 16u00 wordt u verwacht aan de VIP ingang (ingang 6) van het Sportpaleis.

Where Are You Now #Purpose Experience
Vanaf 17u00 wordt u verwacht aan de VIP ingang (ingang 6) van het Sportpaleis.


PIT J en PIT B-Tickets
Wie een PIT J of PIT B-ticket (van 132 euro) heeft, wordt vanaf 17u00 verwacht aan de PIT ingang (ingang 7) van het Sportpaleis.
Wie een Golden Circle ticket heeft (van 102,50 euro) kan via de hoofdingang binnen.


BEREIKBAARHEID
Alle informatie om het Sportpaleis vlot te bereiken vindt u hier.


VEILIGHEIDSMAATREGELEN
De Sportpaleis Group behoudt de verhoogde waakzaamheid bij de evenementen in haar zalen (visuele controle, fouillering indien nodig, verhoogde security-aantallen, enz.) en krijgt hierbij de steun van de lokale overheden. Zo zijn bij de arena's o.a. gewapende manschappen permanent aanwezig.

Alle bezoekers worden vriendelijk verzocht goed op tijd naar de zaal te komen, geen bagage, (grote) handtassen, (rug)zakken of fototoestellen met afneembare lens mee te nemen, correct te reageren op eventuele verzoeken van de security en verdachte zaken te signaleren. We danken iedereen voor zijn begrip en medewerking.


SOLD OUT
Opgelet! Dit concert is uitverkocht. Er zijn onofficiële websites die claimen nog tickets te kunnen verkopen voor de concerten van Justin Bieber. Voor een overzicht van de illegale ticketwebsites bezoek je best www.ilovemyticket.com.


LOCATIE SPORTPALEIS
Het adres van het Sportpaleis in Antwerpen is Schijnpoortweg 119, 2170 Merksem.Blijf op de hoogte van alle Greenhouse Talent concerten via Facebook

 

We wensen u een onvergetelijk Justin Bieber-concert!