SearchFRMenu

ATEEZ komt op 18 februari 2023 naar Brussel

02 December 2022

Wereldwijd blijft de Zuid-Koreaanse groep ATEEZ de records aan elkaar rijgen en zo kondigt de band vandaag het langverwachte Europese luik van hun THE FELLOWSHIP: BREAK THE WALL wereldtournee aan. De tournee start op 10 februari in de Amsterdamse Ziggo Dome, met ook een stop op 18 februari 2023 in Paleis 12 in BrusselHet is de tweede keer dat de supersterrengroep door Europa toert, maar de band komt in 2023 voor het eerst naar BelgiëTickets voor ATEEZ in Paleis 12 zijn te koop vanaf vrijdag 9 december om 10u via greenhousetalent.com.

 

Fans kunnen zich NU aanmelden voor de ATINY PRESALE via AEG. Op deze manier krijg je exclusief, 2 dagen voor de start van de kaartverkoop, de mogelijkheid om je tickets te bemachtigen voor THE FELLOWSHIP: BREAK THE WALL tournee in Paleis 12 in Brussel. Aanmelden kan tot en met zondag 4 december. Hierna ontvang je een unieke code. De ATINY PRESALE begint op woensdag 7 december om 10u.

 

ATEEZ, kort voor 'A TEEnager Z', is een achtkoppige Zuid-Koreaanse groep die meteen na hun debuut in oktober 2018 de wereld heeft veroverd. Ze staan bekend om hun opvallende optredens die runway-esthetiek combineren met donkere tonen omhelst door hiphop en elektronische trap-mixen. ATEEZ heeft storytelling omgezet in een volledige muzikale ervaring. De acht leden van de K-Pop groep zijn HONG JOONG, SEONG HWA, YUN HO, YEO SANG, SAN, MIN GI, WOO YOUNG en JONG HO. Hoewel de oorspronkelijke betekenis van hun groepsnaam stond voor 'alles wat tieners nodig hebben van A tot Z', zijn ze sindsdien geëvolueerd en gegroeid als artiesten samen met hun fans (genaamd ATINY) tot 'alles wat je nodig hebt van A tot Z'. Ze vestigden zich al vroeg in hun carrière als topartiesten met een uitverkochte wereldwijde tournee slechts vier maanden na hun debuut en ze blijven hun eigen records keer op keer opnieuw verbreken. In een uniek verhaal dat begint bij de allereerste release van de 'TREASURE' albumreeks en zich voortzet via 'FEVER' en 'THE WORLD', combineert de groep verhalen met muziek die hun generatie aanspreekt. ATEEZ heeft het label van 'million seller' groep bereikt met hun 10e EP release van 'THE WORLD EP.1 : MOVEMENT'.