SearchFRMenu

Beide shows Rammstein uitverkocht in recordtempo

08 September 2022

De honger naar Rammstein was groot, héél groot! In een recordtempo vlogen de tickets voor het concert van Rammstein op vrijdag 4 én zaterdag 5 augustus 2023 in het Koning Boudewijnstadion, Brussel de deur uit. Op amper twee uur tijd waren beide shows uitverkocht. Eén ding is duidelijk: 'Unsere Herzen Brennen' voor de Duitse metalband met onder meer in no-time uitverkochte shows in Brussel & Rotterdam in 2019 en Oostende & Nijmegen afgelopen zomer! 

Rammstein schakelt zo mogelijk nóg een versnelling hoger met de aankondiging van extra data in Europa in 2023 waaronder concerten op 6 én 7 juli in het Stadspark, Groningen en op 4 én 5 augustus in het Koning Boudewijnstadion, Brussel

WACHTLIJST

Voor mensen die helaas geen tickets hebben kunnen scoren, is een wachtlijst geopend. Momenteel zijn er omwille van productionele redenen tickets geblokkeerd die mogelijk later nog kunnen vrijkomen - iedereen op de wachtlijst ontvangt dan een e-mail met informatie over de verkoop van de eventueel vrij te komen tickets! Meld je hier aan op de wachtlijst: https://forms.gle/hdSsj9J41CWhBD9y9

 

--

Rammstein trakteert op een spectaculaire show die letterlijk in vuur en vlam staat. Verwacht je aan een perfect georkestreerde band met de zalige humor en pathetiek van de Rammstein-act! Qua stijl, grootsheid en kwaliteit is dat alles zonder meer uniek in de muziekwereld. Het is dan ook niet meer dan logisch dat Rammstein al zijn fans en al wie op het punt staat fan te worden een nieuwe kans biedt om deze "gigantische show” (Rolling Stone) live te beleven!

Op 29 april 2022 bracht de band hun nieuwste plaat 'Zeit' uit. Het album katapulteerde zich naar de hoogste positie in maar liefst 11 landen. Én zelden gezien in De Afrekening van juni: Rammstein pakte niet alleen nummer 1 maar ook de nummer 2 in de lijst. 'Zeit' op kop, gevolgd door 'Zick Zack'. Ook de wervelende shows in Oostende zinderden na met maar liefst 3 albums in de top 10 en 5 songs die aanzienlijk stegen in de Ultratop. De Belgische pers was unaniem lovend over de verpletterende passage van de band in Oostende, met uitsluitend 4 tot 5-sterren reviews! 

Tickets & info