SearchFRMenu

Beth Hart komt op 13 juni naar Antwerpen

08 Februari 2023

Singer-songwriter en Grammy-winnares Beth Hart komt op 13 juni voor een exclusief concert naar de Stadsschouwburg in Antwerpen. Tickets zijn te koop op vrijdag 10 februari om 10u.


Beth Hart wordt erkend als een van de meeste getalenteerde stemmen van haar generatie. Na een carrière van meer dan een kwarteeuw, tien studioalbums en samenwerkingen met o.a. Jeff Beck, Joe Bonamassa, Slash en Buddy Guy kunnen we van Beth Hart werkelijk alles verwachten. Met haar succesalbum 'Fire On The Floor' (2016) oogstte Hart niets dan lof, goed voor stijgende verkoopcijfers en uitverkochte shows, waaronder optredens op historische locaties zoals The Ryman Auditorium in Nashville en The Royal Albert Hall in Londen. Ze stond zes keer bovenaan de Billboard Blues-hitlijsten, behaalde dubbel platina met meerdere albums en had een reeks top 10-albums in heel Europa.


Authentieker dan Beth Hart wordt het niet. In een wereld vol gepolijste producties en digitaal bijgewerkte fotoshoots is er één artieste die onbevangen in haar kaarten laat kijken, haar donkerste geheimen deelt en je meeneemt in haar avontuur. Met haar rauwe stemgeluid, onvervalste blues en oprechte nummers komt ze op 13 juni 2023 naar de Stadsschouwburg Antwerpen. 

Tickets & info