SearchFRMenu

Braziliaanse singer-songwriter Mallu Magalhães op 16 mei 2022 in AB Club

01 Maart 2022

Op 16 mei 2022 komt de Braziliaanse singer-songwriter en multi-instrumentaliste Mallu Magalhães naar de Ancienne Belgique Club in Brussel. Ze zal er haar gloednieuwe album aan het grote publiek voorstellen.

 

In 2021 kwam 'Esperança’ uit, Mallu’s derde studioalbum dat werd opgenomen in Portugal en geproducet werd door niemand minder dan Mario Caldato Jr, de gekende producer die samenwerkte met verschillende artiesten zoals Jack Johnson en de Beastie Boys. Mallu laat zich dus omringen met de allerbesten in hun vak. Zelf werd ze geboren in Brazilië, maar verhuisde naar Portugal, waar ze vlotjes arenashows uitverkoopt. Met 540 000 maandelijkse luisteraars op Spotify en een miljoen volgers op haar social mediaplatformen, heeft Mallu al verschillende sold out tours in Brazilië op haar naam staan. Nu is ze klaar om met haar mix van jazz, latin, bossa nova en pop heel Europa te veroveren.

 

Op 16 mei komt deze frisse wervelwind in de Latijns-Amerikaanse muziekscene naar België voor een niet te missen show. Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 28 januari om 10u via abconcerts.be.