SearchFRMenu

CLEMENT PEERENS KUIST OP 20 DECEMBER 2022 ZIJN SCHUP AF IN DE ROMA

07 December 2021

Muziekminnend Vlaanderen verkeert officieel in staat van rouw: de legendarische rockgroep The Clement Peerens Explosition kondigt aan dat ze in 2022 voor goed hun schup zullen afkuisen

 

Maar dat doen ze niet zonder nog een laatste keer afscheid te nemen van hun fans, op 20 december 2022 in de very Aantwaarpse zaal De Roma.

 

De ware reden van hun plotse afscheid blijft - zoals dat bij alle grote bands gaat - in mysterie gehuld.

 

"Daar hebde gij geen zaken mee, ik ga da niet aan awe neus hangen, want ge zou da toch niet snappen”, zo reageert CPEX-opperhoofd Clement Peerens. 

 

Het zullen ongetwijfeld emotionele maanden worden voor muziekliefhebbers van over het hele land, maar we hopen dat tegen december 2022 de traantjes opgedroogd zijn om er samen met Clement Peerens, de hemelbestormende Aertbeliën Sylvain en de Ueberbabe Lady Dave nog een laatste lap op te geven! Geniet nog een allerlaatste keer van hun meesterlijke riffs en hun onverwoestbare repertoire. 

 

Wil je nog een laatste keer los gaan op 'Vinde gij mijn gat’, 'Foorwijf’, 'Boecht van Dunaldy’ of de nieuwe single ’Na is 'm vol’ (tegen december 2022 ongetwijfeld een klassieker!)? 

 

Kom dan zeker naar De Roma op 20 december 2022! Mis deze avond je afspraak met de geschiedenis niet! Olraaait!

 

Ter voorbereiding kan je alvast 'Na is 'm vol' - de allerlaatste single van The Clement Peerens Explosition beluisteren.