SearchFRMenu

De voor een GRAMMY® Award genomineerde DJ ILLENIUM komt op 21 oktober naar La Madeleine

06 Maart 2023

De voor een GRAMMY® Award genomineerde artiest en producer ILLENIUM lanceert zijn nieuwe single "Insanity” en kondigt hij zijn LIVE tour aan die op 21 oktober halthoudt in La Madeleine in Brussel. Tickets zijn vanaf 10 maart om 10 uur te koop via www.greenhousetalent.com.

Zelf-sabotage is het thema van "Insanity," wat American Teeth's Elijah Noll benadrukt in de uitdagende teksten. "Alles aan dit nummer voelt gewoon zo anthemisch voor mij," zegt ILLENIUM over het laatste prikkelende voorproefje van zijn aankomende vijfde album.

"Insanity" volgt ILLENIUM's recente single "Luv Me A Little" met Nina Nesbitt op. Hiervoor behaalde hij de #1 op de US dance radio met het door Teddy Swims geassisteerde "All That Really Matters" en rolde hij "From The Ashes" uit met Skylar Grey. Deze nummers staan allemaal op ILLENIUM’s langverwachte aankomende titelloze album, dat 28 april uitkomt.

Het belooft ongetwijfeld insanity te zijn wanneer ILLENIUM naar Europa komt tijdens zijn aankomende wereldtournee met een stop in La Madeleine in Brussel.