SearchFRMenu

Dragsensatie Alyssa Edwards komt op 10 mei 2023 naar Antwerpen

01 December 2022

Eindelijk komt dé dragsensatie Alyssa Edwards naar deze kant van de oceaan: op 10 mei 2023 staat ze met haar veelgeprezen one-diva show in de Stadsschouwburg in Antwerpen. Tickets zijn te koop vanaf 2 december om 10u via greenhousetalent.com.

 

Van Mesquite, Texas tot podia over heel de wereld: het leven van Justin Dwayne Lee Johnson (beter bekend als Alyssa Edwards) is een regelrecht spektakel. Voor zijn televisiedebuut in het vijfde seizoen van de Emmy-Award winnende televisieshow RuPaul's Drag Race was Johnson een begenadigd dansinstructeur en een volleerd performer in de dragwereld. Al snel werd hij een fan-favorite en benoemde The Times Alyssa Edwards tot "sickening queen supreme”.  


Van RuPaul's Drag Race tot haar webserie "Alyssa's Secret", haar eigen Netflix-reeks "Dancing Queen" en America's Got Talent: "Becoming Alyssa” is een episch, must see tell-all dance-all verhaal over haar jeugd, haar buitengewone dragcarrière en de ongelooflijke reis naar het vinden van de liefde.
 

Met de epic must-see show '’Becoming Alyssa, The Life Story Of A Traveling Queen’’, komt de dragperformer op 10 mei 2023 naar Antwerpen. Tickets zijn vanaf 2 december om 10u te koop via greenhousetalent.com.