SearchFRMenu

Grammy Award-winnende artiest Graham Nash treedt op 28 september op in De Roma

11 April 2023

Grammy Award-winnende artiest Graham Nash treedt op 28 september op in De Roma, waar hij zijn nieuw album "NOW" komt voorstellen. "NOW” viert zijn bijna zes decennia lange bijdrage aan de muziekgeschiedenis en kent zijn release in mei. Tickets voor "Graham Nash - Sixty Years of Songs and Stories” in De Roma in Antwerpen zijn te koop vanaf vrijdag 14 april om 10u00 via greenhousetalent.com.

 

Nash, twee keer opgenomen in de Songwriters Hall of Fame, heeft krachtige nieuwe nummers toegevoegd aan zijn reeds aanzienlijke repertoire, waaronder "Stand Up", "Golden Idols" en "Stars and Stripes". Hij brengt ook een hommage aan Buddy Holly en de Hollies met "Buddy's Back" en herinterpreteert "Pastoral" van Alan Price in "In A Dream", met een live opname van een strijkkwintet. Het nieuwe album bevat verschillende love songs, waaronder "Follow Your Heart" en "Right Now," en werd geproduceerd door Nash en Todd Caldwell.

 

Nash's levenslange betrokkenheid bij zijn werk is onwrikbaar. Zijn inspiratie is eenvoudig: "Alle dingen waar we voor stonden, dat liefde beter is dan haat, dat vrede beter is dan oorlog, dat we moeten zorgen voor onze medemensen, want dat is alles wat we hebben op deze planeet - die dingen zijn vandaag de dag nog steeds waar. Ik moet weten dat ik iets in de wereld heb gebracht dat positief was en niet negatief."

 

Tickets voor "Graham Nash - Sixty Years of Songs and Stories" in De Roma gaan vrijdag 14 april om 10u00 in verkoop. Mis deze kans niet om een van de belangrijkste singer-songwriters van onze tijd zijn meest persoonlijke plaat tot nu toe te horen uitvoeren.