SearchFRMenu

Het concert van Ludovico Einaudi in Capitole wordt uitgesteld

15 Mei 2020

Omwille van overheidsmaatregelen m.b.t. het coronavirus moet Ludovico Einaudi helaas zijn hele tournee uitstellen, waaronder ook het concert in Capitole op 24 maart 2020. We zijn samen met het management van Ludovico Einaudi op zoek naar een nieuwe datum. Van zodra die bekend is, brengen we alle ticketkopers op de hoogte.

 

Statement van het management van Ludovico Einaudi:

 

"De huidige medische noodsituatie heeft het leven de twee voorbije weken grondig op z’n kop gezet en treft almaar meer landen. Daardoor nemen ook de onzekerheid en problemen rond Ludovico Einaudi’s Europese tournee van maart toe. Verscheidene landen verstrengen de toegangs- en doorreisregels, vluchten worden afgelast of uitgesteld, theaterzalen sluiten de deuren en quarantainemaatregelen worden onaangekondigd van kracht. Daarnaast moet een twaalfkoppige groep ook aan de eigen gezondheid en die van anderen denken, overeenkomstig met de richtlijnen van gezondheidsinstanties. Daarom werd in overleg met de lokale promotoren beslist om de tournee enkele maanden uit te stellen, tot wanneer de veiligheid en rust is teruggekeerd. Zodra deze storm is gaan liggen, komen we terug om de muziek samen des te uitbundiger te vieren. Bedankt iedereen."

X
Stay up to date!Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe concerten, winacties en exclusieve pre-sales.
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER