SearchFRMenu

Justin Bieber komt opnieuw naar België

15 November 2021

Justin Bieber kondigt vandaag wereldwijd nieuwe data aan voor zijn langverwachte tournee 'Justice'. Op 20 maart 2023 houdt hij maar liefst voor de zesde keer halt in het Sportpaleis Antwerpen. De wereldtournee van Bieber loopt van mei 2022 tot maart 2023. Hij doet vijf continenten aan, reist naar meer dan 20 landen, en staat op meer dan 90 data op het podium. De ticketverkoop voor het concert op 20 maart 2023 in het Sportpaleis Antwerpen start op vrijdag 19 november om 10u via www.greenhousetalent.com

 

Op oudejaarsavond 2020 livestreamde Justin zijn eerste volledige optreden in drie jaar vanuit Los Angeles. Tot grote opwinding van fans overal ter wereld.  

 

"We’ve been working hard to create the best show we’ve ever done, and we can’t wait to share it with fans around the world. I’ll see you soon,” zegt Bieber. 

 

De 'Justice World Tour’ draagt de naam van Justins razend populaire album 'Justice’. Het werd uitgebracht in maart 2021 en schopte het tot meest gestreamde album in 117 landen. Het album heeft Bieber naar ongekende hoogten doen stijgen.  

 

'Justice' heeft wereldwijd bijna 9 miljard streams op zijn naam staan, dankzij de internationale tophits 'Anyone’, 'Lonely’ en 'Holy’, die al 2 miljard streams optekenden nog voordat het album was uitgebracht. Daarop volgde meteen een nieuwe doorbraak met de hit 'Peaches’ die goed is voor 2,5 miljard streams tot nog toe. Het duet 'Stay’ met The Kid LAROI werd in juli van dit jaar uitgebracht en werd het nummer dat het snelst ooit 1 miljard streams op Spotify behaalde.

 

"Justice is een dijk van een popplaat geworden, maar ze is nog zoveel meer dan dat. Zo hoor je ook de vertrouwde opzwepende R&B van Bieber, zoals we die kennen van hits als 'Sorry' en 'What do you mean'. Hoogtepunt van de plaat is 'Holy', een gevoelige song over het geloof die mede dankzij bijdragen van Chance the Rapper en gospelinvloeden knap opbouwt naar een prachtig refrein. Ook 'Anyone' en 'Peaches' zijn Bieber op zijn best. Songs waarop we ons in betere tijden heel wat danspasje zien doen.” - Het Nieuwsblad

 

Bieber fever never dies
 

Tijdens zijn unieke carrière die begon toen hij 13 jaar was, bracht Bieber 6 studioalbums uit, en heeft hij 32 Guiness World Records, 21 Billboard Music Awards, 2 BRIT Awards, 18 American Music Awards en 21 MTV Europe Music Awards op zijn naam staan. Hij verkocht meer dan 80 miljoen platen en brak Elvis Presleys record als jongste soloartiest met 8 albums die op 1 stonden in de Billboard 200-hitlijsten. In augustus brak hij het langdurige record voor maandelijkse luisteraars op Spotify met meer dan 83 miljoen.

 

Recent werd hij uitgeroepen tot "artiest van het jaar” tijdens de MTV Video Music Awards, en werd hij genomineerd voor een toonaangevende 8e MTV EMA Awards. Bieber blijft de nummer 1 op zowel YouTube als Spotify overal ter wereld, en verankert zo zijn plek als een van de grootste popsterren van de 21e eeuw.

 

Op 20 maart 2023 neemt de legendarische Justin Bieber terug het podium in en vuurt hij de ene monsterhit achter de andere af in het Sportpaleis Antwerpen! De ticketverkoop voor het concert op 20 maart 2023 in het Sportpaleis Antwerpen start op vrijdag 19 november om 10u via www.greenhousetalent.com.