SearchFRMenu

keshi houdt halt in La Madeleine in april.

09 Maart 2022

Keshi is een 27-jarige genre-bending en multi-instrumentalist uit Houston. Deze Vietnamees-Amerikaanse artiest combineert alternatieve pop met hiphop/r&b en geeft hier een artistieke twist aan. Met meer dan miljoenen luisteraars wereldwijd, is keshi een ware streammagnaat geworden. Inmiddels heeft het multi-talent meerdere EP's op zijn naam staan: Skeletons (2019), Bandaids (2020), + Always (2020). Tickets verkrijgbaar via: www.greenhousetalent.com

 

De Texaans-Vietnamese artiest Casey Luong combineerde tot voor een kort een job als verpleger met een bloeiende carrière als singer-songwriter. De welverdiende vruchten van al die noeste arbeid plukt de singer-songwriter nu bij het succes van zijn razend succesvolle bedroom-r&b. Geïnspireerd door John Mayer schrijft hij romantische liedjes die recht uit de slaapkamer komen en veelal voor dezelfde plek bedoeld zijn. Over lo-fi hypnotiserende hiphopbeats croont Keshi er zoetjes op los met zijn falsetstem, al tonen nummers als de hiphophit 'beside you' dat de Amerikaan ook andere stijlen aankan. Op Gabriel, 's mans debuutalbum, etaleert Keshi weldra al zijn talenten en invloeden. 

 

Afspraak op 18 april in La Madeleine (Brussel) voor een avond vol muzikale tovenarij.

 

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER