SearchFRMenu

Kid Cudi komt dit najaar naar Paleis 12 (Club) met zijn TO THE MOON WORLD TOUR

21 Juni 2022

De rapper, zanger, songwriter, album producent en acteur Scott Mescudi aka Kid Cudi kondigt vandaag zijn "To the Moon World Tour” aan. In het najaar reist Cudi’s "To The Moon" door Europa met op 17 november een stop in Paleis 12 (Club) in Brussel. De ticketverkoop gaat van start op vrijdag 24 juni om 10u00. Tickets zijn te koop via www.greenhousetalent.com.

 

Op 30 september 2022 lanceert Kid Cudi "Entergalactic", een geanimeerde muziekserie die hij in samenwerking met Netflix heeft gemaakt. Een gloednieuw studioalbum met dezelfde naam zal de serie vergezellen. De eerste single van die nieuwe plaat, "Do What I Want", werd op 10 juni gelanceerd en is te beluisteren op alle platformen.

 

Kid Cudi kan terugkijken op een breed scala aan veel geprezen werk in zowel muziek, televisie alsook film. Hij werd wereldwijd bekend door monsterhits zoals "Pursuit of Happiness (Nightmare)”, "Mr. Rager”, "Day 'N’ Nite (nightmare)” en "Tequila Shots”. In 2020 lanceerde hij het razendpopulaire album "Man on the Moon III: The Chosen” uit dat meteen debuteerde op nummer twee in de Billboard 200. Vorig jaar werkte Kid Cudi samen met Ariana Grande voor de titelsong "Just Look Up" van Netflix’s Original "Don't Look Up” en speelde hij de hoofdrol in A24's 2022 horror-hit "X”. Cudi bracht dit jaar verder ook nog de single "Stars in the Sky" uit voor de soundtrack van de film "Sonic the Hedgehog 2”.

 

Op 17 november 2022 staat de Amerikaanse hiphop artiest Kid Cudi in het Brusselse Paleis 12 (Club). Tickets zijn te koop vanaf 24 juni, 10u00 en zijn beschikbaar via www.greenhousetalent.com.

Tickets & info