SearchFRMenu

Luka Bloom op 5 mei 2022 naar De Roma met 'Survival of Song'-tour

02 November 2021

Luka Bloom en De Roma zijn een match made in heaven. De zaal en de vele vrijwilligers die er werken liggen de Ierse folkzanger nauw aan het hart. Die liefde is wederzijds. Al vijf keer stond de charismatische singer-songwriter op het podium in Borgerhout. De laatste keer in november 2019, een hartverwarmende avond waarop de charmante man met de gouden stem het prachtige live-album 'Luka Bloom Live at De Roma' opnam.

 

Geen wonder dat Barry Moore, zoals Luka Bloom geboren werd, net De Roma uitkoos om weer op te treden na de al te lange coronastilte. Met zijn 'The Survival of Song'-tour zet hij een punt achter deze moeilijke periode en viert hij het leven en de muziek. Op 5 mei 2022 zal hij opnieuw aantreden in zijn geliefde De Roma. Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 5 november om 10u via deroma.be.

 

Luka Bloom: "During Covid Times, I performed no live online concerts. I wanted to wait until we could gather together in one space and celebrate songs and life, together again. And hope you would show up to share these songs with me. So it will be in Spring 2022. We will gather and sing together in my dear De Roma.”

 

Gewapend met zijn akoestische gitaar en zijn geweldige stem steekt Luka Bloom elk publiek in zijn achterzak. Zijn leven en werk zijn gekenmerkt door woorden, gedragen door de melodieën die zijn hart hem ingeeft. Zijn kracht en charme herbergen zich nog steeds in de manier waarop hij zijn publiek kan verbinden met alle blootgelegde emoties in zijn muziek. Zijn songkeuze blinkt uit in originaliteit, met naast veel eigen klassiekers ook zorgvuldig uitgekozen covers. Verwacht je in De Roma aan een avond vol fijne anekdotes en de vele prachtige nummers uit het volledige oeuvre van Luka Bloom.