SearchFRMenu

Nile Rodgers & CHIC op 6 juli op Arena5

08 December 2021

Op 6 juli trakteren Nile Rodgers & zijn legendarische disco-funkband CHIC op een show vol strakke beats, funky baslijnen en ritmische gitaarriffs op Arena5, de zomerse open-air in Brussel! Stevig afsluiten doet Dimitri From Paris met een swingende disco-set. De ticketverkoop start op vrijdag 10 december om 10u via arena5.be.

 

CHIC werd in 1976 opgericht door Nile Rodgers en bassist Bernard Edwards. Samen namen ze drummer Tony Thompson en zangeressen Norma Jean Wright en Alfa Anderson onder de arm en zo werd CHIC geboren. De Amerikaanse band schreef geschiedenis met knallers van hits zoals 'Le Freak’, 'Good Times’ en 'Everybody Dance’ tot ze besloten elk hun eigen weg uit te gaan.

 

Dat hield de Grammywinnende muzikale duizenpoot Nile Rodgers echter niet tegen om verder zijn stempel op het muzieklandschap te drukken. Denk maar aan zijn legendarische samenwerkingen met onder andere David Bowie, Diana Ross en Madonna. Of recenter nog met Daft Punk, Avicii, Sigala, Disclosure and Sam Smith.

 

Sinds geruime tijd staat Nile Rodgers weer op de planken met CHIC en bewijzen ze dat hun muziek verre van dood is en nog steeds een heel breed publiek aanspreekt. Gooi die dansbenen dus maar los en smeer je stembanden, want het belooft een zwoele zomeravond te worden op 6 juli op Arena5!