SearchFRMenu

Parijs duo Polo & Pan vervoegt line-up Arena5 deze zomer

04 Maart 2022

Op 3 juli 2022 trilt Arena5 op de tijdloze, exotische electrogolven van het Franse duo Polo & Pan. Met de uiterst dansbare deuntjes van de Parijzenaren Paul Armand-Delille en Alexandre Grynszpan waan je je midden in een Golden Age Hollywoodfilm: een romantische thriller in Saint-Tropez of een ontluikende zomerliefde in Rio De Janeiro. Hun onnavolgbare en aanstekelijke sound met Franse touch mixt op speelse wijze house, disco en electro en maakt hen één van de meest meeslepende acts in dansmuziek van het moment!

 

Terwijl tracks als 'Canopée' en 'Dorothy' onmisbaar zijn op elk dak- of strandfeestje, zijn het vooral hun liveshows die hen naar een hoger niveau tillen. Linnen pakken, speels theater, wuivende palmbomen, sirenen met gouden stemmen, en een flinke portie panfluit: allemaal ingrediënten die de Polo & Pan live performances tot leven brengen. Eén blik op de dansvloer - of het nu gaat om uitverkochte tournees in de VS of optredens op grote festivals - en je ziet stralende gezichten en intense vreugde overal om je heen.

 

Maak je klaar voor een wervelende trip door de wondere Polo & Pan wereld op 3 juli 2022 op Arena5! Tickets te verkrijgen via arena5.be.