SearchFRMenu

Rammstein voegt tweede show toe in Park Nieuwe Koers, Oostende volgend jaar

18 Oktober 2023

Fenomenaal succes voor Rammstein: de groep verkoopt opnieuw, net zoals de voorbije jaren, het eerste concert in amper 15 minuten uit dus voegt de band een tweede datum toe: op 28 juni in Park Nieuwe Koers in Oostende. Volgende zomer wordt heet en zelfs extra heet wanneer de band dertig kaarsjes uitblaast op 27 & 28 juni in Park Nieuwe Koers, Oostende. Tickets zijn meteen in verkoop voor de show op 28 juni.

 

Rammstein, ’s werelds meest spectaculaire liveband, komt deze zomer naar Oostende! Op 27 én 28 juni palmt de Duitse metalband Park Nieuwe Koers in. Rammstein rekent al jaren op massale belangstelling. Een concert bijwonen van Rammstein is een traditie geworden. Net als de vaste afspraak met de zomerfestivals, heeft het publiek een afspraak met Rammstein die ze niet wil missen. 

 

Volgeladen trucks met een indrukwekkende podiumset en gigantische hoeveelheid pyro razen volgende zomer opnieuw door Europa. Juist op tijd om hun 30ste verjaardag te vieren met een spectaculaire show die letterlijk knalt en brandt met opstijgende rookwolken die tot ver buiten stadions reiken. De miljoenen mensen die de afgelopen jaren de uitverkochte shows van de band hebben bijgewoond, beamen dat Rammstein-shows uniek zijn qua aard, omvang en kwaliteit. Verwacht je aan een perfect georkestreerde band met de zalige humor en pathetiek van de Rammstein-act en een setlist met de grootste hits! Het is dan ook niet meer dan logisch dat Rammstein al zijn fans en al wie op het punt staat fan te worden een nieuwe kans biedt om deze "gigantische show” (Rolling Stone) live te beleven.

Tickets & info