SearchFRMenu

Ticketverkoop Clement Peerens Explosition explodeert

10 December 2021

Waanzin! De ticketverkoop voor de afscheidsconcerten van The Clement Peerens Explosition in De Roma is volledig geëxplodeerd. Het eerste concert op dinsdag 20 december 2022 was in minder dan 2 minuten uitverkocht. Ook de tickets voor de bijkomende shows op 22, 23, 26, 27, 29 & 30 december 2022 en 4, 6 & 7 januari 2023 vlogen op minder dan een uur de deur uit!

Een reactie van Clement himself: "Beste ticketkopers, ik heb een nieuw vriendin die per se met kerstmis wilt gaan skiën. Dees jaar lukt dat godzijdank ni met die corona. En volgend jaar - als da mens dan nog around is - zal dat qua agenda dus ook niet lukken. Daarom: dikke merci allemaal! Ge jaagt me wel op kosten, want ik ga nen berg snaren en plectrums moeten kopen, maar voor ene keer kijk ik dat door de vingers. Joekes, Clement."

Het is wel duidelijk dat de populariteit van Clement Peerens Explosition ongeëvenaard is. Het lijkt wel of heel Vlaanderen de band nog een laatste eerbetoon wil geven door erbij te zijn op de afscheidsconcerten.