GreenhouseTalent
Menu

Rammstein Oostende - How to get there

Hier zijn jouw opties voor een zorgeloze pre- en postconcert vibe. Du hast tickets voor Rammstein maar hebt keine Lust in stress onderweg. Begrijpelijk. Gelukkig hebben wij jouw traject van naaldje tot draadje uitgeplozen: bus, trein, auto, fiets en zelfs te voet.

 

Klik op een vervoersmogelijkheid en vind je route op onze interactieve kaart.

 

Draai je scherm voor een beter overzicht van de kaart

CONCERTBUS

 

Tijdens het concert van Rammstein zal het inwonersaantal van Oostende met meer dan de helft toenemen. Dat betekent veel verkeer. Wij doen er alles aan om de mobiliteitsvloedgolf in goede banen te leiden. Toch zul je met de wagen wat wachttijd moeten inrekenen, zowel voor als na het concert. De oplossing is gelukkig simpel: neem de concertbus.

 

Wanneer je op de concertbus stapt aan één van onze 101 haltes, verspreid over heel België en Noord-Frankrijk, zijn je zorgen voorbij. Je verplaatsing wordt de ideale manier om in de mood te komen of na te genieten. Je vintage Rammstein t-shirt aantrekken, indrinken, de lyrics van 'Deutschland’ nog snel vanbuiten leren, discussiëren over het solowerk van Lindemann, of een dutje doen,... Op de bus kan het allemaal. Boek snel je ticket op www.concertbus.be.

 

Een ticket heen-en-terug kost, afhankelijk van jouw halte, 15 à 30 euro.

 

De concertbus:

 

Boek jouw ticket voor de bus op www.concertbus.be

 

TRAIN + SHUTTLE

 

Rammstein spoort niet. Jij wel? Goed, het station van Oostende heeft een vlotte treinverbinding met de rest van het land. 4 extra nachttreinen met 20 haltes zorgen voor een vlotte terugtocht. Het stukje van het station tot het concertterrein en terug kan je doen via shuttle, openbaar vervoer, met de fiets of te voet. Al deze opties zijn inbegrepen in je NMBS-ticket. Bekijk alle info op nmbs.be/rammstein.

 

Tickets te koop vanaf 15 mei. Een ticket heen-en-terug kost 17 euro.

 

 

Bekijk alle info op nmbs.be/rammstein

 

 

HIKE

 

Je kuiten zijn al ingesmeerd voor een dijk van een wandeling. Wat is er beter dan zilte zeelucht opsnuiven voor je uit volle borst meeschreeuwt met je favoriete Duitsers? De simpelste, mooiste en meest aangename route van zowat overal in Oostende naar het concert loopt langs de zee.

 

BIKE

 

Je bent in volle voorbereiding voor de Tour of woont gewoon dichtbij. Fiets naar de ingang van het concertterrein en parkeer je stalen ros er in onze gratis en veilige fietsparking. 

 

DE LIJN

 

Wie overnacht aan 't zeitje of uit de buurt komt, kan ook met de trams en bussen van De Lijn naar het concert komen. Er worden die avond en nacht extra lijnen ingelegd om iedereen naar huis te voeren. Zoek jouw traject met de routeplanner van De Lijn.

 

PARK + BIKE

 

Juni is een uitgelezen fietsmaand. Breng je Rammsteinfiets (ze bestaan echt) of ander wieltuig mee en parkeer je op onze Park + Bike. Na ongeveer 5 kilometer sta je aan onze fietsenrekken bij Park De Nieuwe Koers. Wij houden je Fahrrad nauwlettend in de gaten terwijl jij van het concert geniet. Je bent zeker van je plek, en dankzij onze dynamische bewegwijzering rij je rechtstreeks naar jouw parkeerplaats.

 

 

Een ticket kost 15 € en is beschikbaar vanaf 10 april.

 

Feeling lucky? Zoek een parkeerplaats in het Oostendse en bol vandaar verder.

 

PARK + HIKE

 

Zin in een wandeling voor je je in het Tanzmetal-gewoel stort? Parkeer je wagen in onze Park + Hike zone en waai even uit. Geen eindeloze zoektocht naar een vrije parkeerplaats, dynamische bewegwijzering leidt je van de splitsing E40/A10 naar onze veilige parkings. Vandaar sta je op maximaal een half uur op het terrein.

 

 

Een ticket kost 20 € en is beschikbaar vanaf 10 april.

 

PARK + SHUTTLE

 

Geen zin in wandelen of fietsen? Vanuit onze Park + Shuttle zone voeren onze bussen je tot aan het concertterrein. De shuttles rijden continu over en weer en zorgen zo voor een vlotte verplaatsing. Geen kopzorgen over een parkeerplaats, onze dynamische bewegwijzering gidst je zonder omweg naar jouw parkeerplaats.

 

 

Een ticket kost 20 € en is beschikbaar vanaf 10 april.

 

TIMING

 

16u00: opening deuren
19u00: start show (Duo Jatekok + Rammstein)
22u45 ten laatste: verwacht einde

 

Onder voorbehoud van wijzigingen.