GreenhouseTalent
Menu

Rammstein in het Koning Boudewijnstadion

 

Algemene informatie concert


Op 10 juli 2019 komt Rammstein naar het Koning Boudewijnstadion in het kader van hun Europe Stadium Tour. In 2019 presenteert Rammstein -eindelijk- een nieuwe studioplaat en daarbovenop komen ze ook met een verse show die letterlijk en figuurlijk nog harder zal knallen dan hun vorige 'larger than life’-concerten. Het wordt de allereerste stadiontournee voor de groep rond Till Lindemann. Tickets gaan in verkoop vanaf donderdag 8 november om 10 uur via ticketmaster.be.


Wil je geen enkele info missen? Meld je dan aan voor het Facebookevent en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Kaartverkoop


Let op: Greenhouse Talent waarschuwt voor illegale ticketwebsites en benadrukt dat Ticketmaster en Eventim de enige officiële verkoopkanalen zijn. De zwarte lijst met doorverkopers is te vinden op ilovemyticket.com.

 

De reguliere kaartverkoop start op donderdag 8 november om 10 uur via ticketmaster.be.

 

De tribunes in het Koning Boudewijnstadion zijn niet rolstoeltoegankelijk. Bezoekers met een beperking dienen voor het concert van Rammstein speciale tickets te kopen voor gebruik van het rolstoelpodium. Deze tickets kan je reserveren vanaf donderdag 8 november 2018 om 10 uur door een reservatieformulier in te vullen. Verdere informatie over de toegankelijkheid, het invullen van het reservatieformulier en aanwezige faciliteiten is vanaf donderdag 8 november beschikbaar op deze pagina.


Ticketprijzen


Prijzen zijn inclusief servicekosten. Er is een ticketlimiet van 6 tickets per bestelling (ook tijdens de presale).

 

Categorie 1 (zitplaatsen): €100
Categorie 2 (zitplaatsen): €89
Middenplein (staand): €89
Categorie 3 (zitplaatsen): €75
Rolstoelen: €70Leeftijdsadvies


Wij adviseren om voor kinderen onder 12 jaar een zitplaats te kopen. Jonge kinderen zijn NIET toegestaan op het middenplein. Wie onder 16 jaar is en op het middenplein wil staan, MOET vergezeld worden van een volwassene die in het bezit is van een geldig ticket in dezelfde prijsklasse.

 

Plattegrond


Aan deze plattegrond kunnen geen rechten worden ontleend.


Parkeren en openbaar vervoer


Meer informatie over parkeren, parkeertickets en openbaar vervoer volgt later.

 

Toegang mensen met een beperkte mobiliteit

 

Tickets voor het rolstoelpodium

 

Bezoekers met een handicap dienen voor het concert van Rammstein in juli 2019 SPECIALE TICKETS te kopen voor gebruik van het rolstoelpodium. Deze tickets kan je reserveren vanaf donderdag 8 november 10 uur door dit reservatieformulier in te vullen.

 

De tickets voor het rolstoelpodium kosten 70 euro (inclusief servicekosten) en zijn beperkt in aantal. Reserveren via deze weg kan alleen wanneer je aan de hand van een Europese blauwe parkeerkaart of een ander officieel document je handicap kan aantonen.

 

De tribunes in het Koning Boudewijnstadion zijn niet rolstoeltoegankelijk. Het platform is niet enkel bedoeld voor rolstoelgebruikers. Ook mensen die slecht ter been zijn (omwille van beperking of ziekte), mensen met dwerggroei, blinden en slechtzienden e.a., komen in aanmerking voor deze tickets. Deze laatsten kunnen echter ook tickets kopen voor de tribunes (zitplaatsen). In de tribunes zijn er geen liften beschikbaar, bezoekers die slecht ter been zijn, bestellen dus best ook plaatsen op het rolstoelpodium.

 

Mensen die geen nood hebben aan het rolstoelplatform maar wel gebruik wensen te maken van de overige faciliteiten (voorbehouden parking, alternatieve ingang, …), dienen geen speciale tickets te kopen. We vragen wel om het gebruik van deze faciliteiten op voorhand aan te vragen. Dit kan door dit inschrijvingsformulier in te vullen.

 

Gelieve alle faciliteiten aan te vragen voor 10 juni 2019.

 

Voor vragen omtrent de aankoop van tickets, kan u terecht bij Ticketmaster op het nummer 0032 70 22 31 93.

 

Voor vragen omtrent de faciliteiten voor mensen met een beperking, kan u terecht bij Rammstein@inter.vlaanderen.

 

Toegankelijkheid voor bezoekers met een handicap en/of beperkte mobiliteit

 

Greenhouse Talent levert samen met Inter extra inspanningen om het concert toegankelijk te maken voor bezoekers met een handicap en/of beperkte mobiliteit. We schenken hierbij aandacht aan de toegankelijkheid van het terrein en zijn omgeving.

 

Ter plaatse worden de volgende faciliteiten voorzien:

 

 

 

 

 

 

 

Bezoekers die geen nood hebben aan het platform maar wel gebruik wensen te maken van de bovengenoemde faciliteiten, dienen geen speciale tickets te kopen. We vragen wel om op voorhand een aanvraag te doen via het Inter aanvraagformulier.  

 

Gelieve alle faciliteiten aan te vragen voor 10 juni 2019.

 

Voor vragen omtrent de aankoop van tickets, kan u terecht bij Ticketmaster op het nummer 0032 70 22 31 93. Voor vragen omtrent de faciliteiten voor bezoekers met een beperking, kan u terecht bij Rammstein@inter.vlaanderen.

 


De informatie op deze pagina is onder voorbehoud van wijzigingen en wordt regelmatig bijgewerkt.