SearchFRMenu
Carin León

Carin León, Ma 04.11.2024, Paradiso Amsterdam

Tickets via:www.paradiso.nl

Over Carin León

Carin León komt op maandag 4 november naar Paradiso, Amsterdam met zijn Boca Chueca Tour. De kaartverkoop start op vrijdag 3 mei om 10.00 uur, maar fans kunnen zich inschrijven voor de pre-registratie om als eerste tickets te scoren in een exclusieve presale.

Op zestienjarige leeftijd besloot Carin León, afkomstig uit Hermosillo, Sonora, aan een muzikale reis te beginnen en al snel domineerde hij de Mexicaanse muziekscene en verhief het genre internationaal. Zijn meeslepende en levendige stem toont zijn veelzijdigheid voor het schrijven van nummers, moeiteloos navigerend tussen meerdere genres. Hij wordt erkend als een modern icoon die de tradities van de Mexicaanse muziek naar nieuwe generaties heeft gebracht en grenzen heeft overschreden.

Onlangs bereikte León een belangrijke mijlpaal in zijn carrière door op te treden bij de Grand Ole Opry in Nashville, Tennessee, een van de meest iconische locaties in de countrymuziek. Deze prestatie benadrukt de veelzijdigheid en internationale aantrekkingskracht van de zanger.

Ontdek Carin León