SearchFRMenu

Clouseau

De zomer zit er bijna op, nu kunnen we met z’n allen uitkijken naar een najaar vol concerten! Op 4 september is het zover: het langverwachte startschot van de Tweesprong-tournee van Clouseau in OLT Rivierenhof! Wie er nog bij wil zijn, moet zich haasten want er zijn alleen nog tickets beschikbaar voor de concerten in de Ancienne Belgique op 10 en 12 september! Verwacht je aan een resem hits en natuurlijk ook veel nieuwe songs uit 'Tweesprong’!

Voor het nieuwe album 'Tweesprong’ besloten Koen en Kris vol in te zetten op waarachtigheid - alle songs die wat vrijblijvend waren, tekstueel of muzikaal, verdwenen uit de lijst. De ene song is inhoudelijk al wat vlotter verteerbaar dan de andere. Koen en Kris gaan de moeilijkere onderwerpen niet uit de weg, maar gaan er samen doorheen. Eerlijkheid, warmte en soms verkilling, levenslust en soms ook twijfel, diepe vreugde en soms ook bittere ontgoocheling: al die emoties hebben hun plaats op 'Tweesprong’.

Kris schreef samen met zijn kompaan Stefaan Fernande het overgrote deel van de songs op 'Tweesprong’ en Koen leverde een paar prachtige teksten, waarvan ééntje op muziek werd gezet door oude vriend Frank Boeijen. Daarnaast heeft ook Jan Leyers een paar fijne songs aangeleverd, samen met Frank Vander linden. Het is ook de eerste keer dat Kris de productie volledig op zich heeft genomen en dat hòòr je - Clouseau heeft zelden een plaat gemaakt die dichter bij henzelf lag dan deze.

* Voor iedereen die al tickets heeft: de oorspronkelijke tickets blijven geldig, je hoeft geen verdere actie te ondernemen. Check de website van de zaal voor de geldende veiligheidsmaatregelen omtrent COVID-19. 

Lees meer...Minder

Tickets & info

News

Related Events

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER