SearchFRMenu

Clouseau

Dat niemand de veertigste verjaardag wil missen van Clouseau is duidelijk. Tickets voor maar liefst tien Sportpaleisdata vlogen de deur uit in een mum van tijd. De vraag blijft gigantisch groot dus voegt Clouseau nog twee extra data toe: op 17 en 18 januari 2025. Met deze extra shows tikt de teller verder aan en spelen de broers Wauters maar liefst twaalf keer in het Sportpaleis! Tickets zijn meteen te koop.

136 Sportpaleisconcerten voor Clouseau

2024 belooft een feestjaar grand cru te worden voor Clouseau, want dan bestaat de band maar liefst veertig jaar. Op 16 december 1984, om 11 uur om precies te zijn, traden ze voor de allereerste keer op in het CC Sint-Genesius-Rode. Om die mijlpaal te vieren, maken Koen en Kris hun langverwachte terugkeer naar het iconische Sportpaleis, waar ze nu maar liefst twaalf keer zullen spelen: op 20, 21, 23, 27, 28, 30 december 2024 en 3, 4, 9, 10, 17 & 18 januari 2025. Met deze extra shows tikt de Sportpaleisteller verder aan en spelen de broers Wauters er volgend jaar maar liefst voor de 136ste keer!

Honderdduizenden mensen kochten ooit een ticket om de broers Wauters én hun meesterlijke begeleidingsband aan het werk te zien. Iedereen die ooit een Clouseau-concert in ’t Sportpaleis heeft meegemaakt, weet dat hen een stevig feestje te wachten staat. Meer dan twee uur topentertainment met een karrenvracht aan hits en evergreens. Dat zal volgend jaar net zo zijn maar met dat tikkeltje confetti meer. Het wordt een bijzondere en emotionele avond, met veel dansen, hits en passie, kortom, onvergetelijk.

Om hun feestjaar aan te kondigen, schreeuwden Koen en Kris het letterlijk van de daken of eerder van het dak van het Sportpaleis. Zoals te zien is in de video die zonet de wereld werd ingestuurd, toonde een gigantische projectie op het dak eerst het getal '125’ en daarna de datum. Aandachtige kijkers hebben de voorbije week allicht '125’ zien opduiken op televisie, radio en sociale media. Een hint naar het Sportpaleisconcert dat nu al legendarisch is!

Clouseau hoeft geen introductie. De band van Koen en Kris Wauters is al decennia onverminderd populair en is in tussentijd uitgegroeid tot vaderlands muzikaal erfgoed. Hun oeuvre omvat meerdere ijkpunten van de Nederlandstalige popmuziek die zelfs onze taal hebben beïnvloed - van 'Hoeders van de wet’ via 'Het zit vanbinnen’ tot de unieke uitspraak van 'Nobelprijs’.   

Lees meer...Minder

Tickets & info

News