SearchFRMenu

Hans Zimmer

Het concert van Hans Zimmer op 23 februari2022 in Antwerps Sportpaleis (sold out) wordt verplaatst. We doen er alles aan om zo snel mogelijk een nieuwe datum te vinden. Eens de nieuwe datum gekend is, krijgen alle ticketkopers de officiële bevestiging via mail. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Bedankt voor het begrip in deze uitzonderlijke situatie! 

Offical statement:

Dear Hans Zimmer Live - fans,

we are receiving many inquiries whether our planned live tour in 2022 will go on as planned. In an abundance of caution, with a heavy heart, we are going to postpone our February dates and hope to announce our rescheduled tour latest end of January. Our first priority is to the health and safety of our fans.

We'll keep you posted. You can already look forward to a new, sensational Hans Zimmer Live show.

___

 

Na een wereldtournee die meer dan een miljoen fans naar arena’s, stadions en openluchtsites lokte, keert Oscar-, Grammy- en Golden Globe Award-winnaar Hans Zimmer terug naar het podium. Een nieuwe tournee doet tal van grote zalen in Europa aan van februari tot april 2022, en houdt halt in het Sportpaleis in Antwerpen op 23 februari 2022. In deze nieuwe show krijgt Zimmer het gezelschap van een band, orkest en koor om topcomposities te brengen uit de favoriete films van de fans met onder meer The Lion King en Interstellar en ook nieuwer materiaal zoals Dune, No Time To Die, Dunkirk , X-Men: Dark Phoenix. Zimmer zal ook stukken brengen die zelden live gebracht worden waaronder The Last Samurai en Tears of the Sun.
 

Hans Zimmer creëerde de muziek voor enkele van de bekendste en meest invloedrijke films van onze tijd en . De componist - die in 2018 zijn 11Oscarnominatie in ontvangst nam voor zijn bijdrage aan Christopher Nolan’s kaskraker Dunkirk - heeft het format heruitgevonden voor het live brengen van filmmuziek.
 

Het publiek mag zich verwachten aan een nieuwe reeks van weelderige optredens, waarbij Zimmer zich op het podium laat bijstaan door bijna 100 muzikanten.
 

Zimmers vorige show Hans Zimmer Live, die liep van 2014 tot 2019, verraste zowel het publiek als de critici. In plaats van te verschijnen als een maestro of filmscènes te projecteren, nam Hans Zimmer centraal op het podium zijn plaats in als muzikant en gast aan de zijde van een orkest, koor en band, zodat luisteraars volledig konden opgaan in zijn zo geliefde soundtracks.
 

Met de Hans Zimmer Live - Europe Tour 2022 is de populaire Duitse filmcomponist op vraag van het publiek terug live op het podium te zien.

Lees meer...Minder

Tickets & info

Related Events

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER