SearchFRMenu

Hans Zimmer

Na het waanzinnige succes van zijn sold-out Europese live tournee, met een uitverkocht Antwerps Sportpaleis, kondigt Hans Zimmer zijn terugkeer aan!  Vanaf eind april 2023 zal de rockster onder de filmcomponisten opnieuw het podium delen met zijn indrukwekkende band en orkest voor de "Hans Zimmer Live - Europe Tour 2023". De tournee met maar liefst 30 concerten houdt halt in 15 landen waaronder België met twee data: op dinsdag 25 april in Sportpaleis Antwerpen en op donderdag 22 juni in Paleis 12 in Brussel. De ticketverkoop start op vrijdag 17 juni om 10u via greenhousetalent.com.

Academy Award®-, Golden Globe- en Grammy-winnaar Hans Zimmer en zijn team hebben maar liefst vijftien maanden gewerkt aan de arrangementen en de indrukwekkende productie om een absoluut unieke live-ervaring voor de fans te creëren. Naast een baanbrekende geluid- en lichtshow brengen zijn band, Hans Zimmer zelf en het Odessa Opera Orchestra & Friends de wereldwijde successen van de Hollywood-componist tot leven met driehonderd verschillende instrumenten. De twaalf nieuw gearrangeerde concertsuites omvatten 'Gladiator’, 'Pirates Of The Caribbean’, 'Batman’, 'Interstellar’, 'The Lion King’ en 'Dune’. Voor die partituur mocht Zimmer tijdens zijn tournee eind maart in Amsterdam zijn tweede Oscar in ontvangst nemen!

Met de 'Hans Zimmer Live - Europe Tour 2023’ is de immens populaire Duitse filmcomponist op vraag van het publiek ook volgend jaar terug te zien op Europese podia. Afspraak met dé maestro op 25 april in Sportpaleis Antwerpen en op 22 juni in Paleis 12 in Brussel. De ticketverkoop start op vrijdag 17 juni om 10u via greenhousetalent.com.

 

Over Hans Zimmer

Hans Zimmer schreef de muziek voor meer dan 200 projecten. Op Zimmers palmares prijken twee Academy Awards®, drie Golden Globes®, drie Grammy's®, een American Music Award, en een Tony® Award. Hoogtepunten uit zijn oeuvre zijn Dune, No Time to Die, Gladiator, The Thin Red Line, As Good as It Gets, Rain Man, The Dark Knight-trilogie, Inception, Thelma and Louise, The Last Samurai, 12 Years A Slave, Blade Runner 2049 (met co-score van Benjamin Wallfisch) en Dunkirk, evenals recente filmmuziek waaronder Wonder Woman 1984, Ron Howards Hillbilly Elegy en The SpongeBob Movie: Sponge on the Run. Recent won Zimmer de Academy Award® voor Best Achievement in Music Written for Motion Pictures voor Dune. In 2019 scoorde Zimmer de live-action remake van The Lion King, waarvoor hij een Grammy® nominatie ontving voor Best Score Soundtrack for Visual Media.

Met de 'Hans Zimmer Live-concerten’ heeft de Duitse componist wereldwijd succesvolle tour-stops achter de rug en zet hij deze baanbrekende concerten in 2023 verder!

Lees meer...Minder

Tickets & info

News

Related Events