SearchFRMenu
Lauren Daigle

Lauren Daigle, Di 09.07.2024, Ancienne Belgique Brussel

Di09.072024
Ancienne Belgique, Brussel
Supportact: Benjamin William Hastings
Tickets via:abconcerts.be

Over Lauren Daigle

De internationaal geprezen zangeres, Lauren Daigle, brengt op dinsdag 9 juli haar 'The Kaleidoscope Nights’ tour naar Ancienne Belgique, Brussel. Met meer dan een miljard streams en concerten over de hele wereld, blijft Daigle in 2024 haar status bevestigen als een vocaal fenomeen met talloze onderscheidingen, waaronder twee Grammy's, zeven Billboard Music Awards, vier American Music Awards en twaalf GMA Dove Music Awards. 

Het Grammy Award-winnende album "Look Up Child" uit 2018, met de 6x platinum-hit "You Say," plaatste Daigle op de voorgrond van de Billboard-lijsten. Bij de release van "Look Up Child" werd Daigle de eerste vrouwelijke artiest in de geschiedenis die tegelijkertijd de Top 10 bereikte op zowel de Pop- als Christian Album-charts van Billboard. Ze vestigde ook een record toen het album 100 weken op nummer 1 stond op de Top Christian Albums-chart, de langste periode ooit door een artiest op een individuele albumlijst. Op vergelijkbare wijze is "You Say" met 5x platinum het langst op nummer 1 in een wekelijkse Billboard-chart. 

Haar recente album, geproduceerd door Mike Elizondo, leverde met het debuutnummer "Thank God I Do" haar zesde Billboard nummer 1 op. Dit maakt haar de enige artiest ooit die een nummer meer dan 20 weken bovenaan de hitlijsten heeft gehad - en dit zelfs twee keer. Naast haar muzikale prestaties zet Daigle zich ook in voor muziekeducatie, werkt ze met risicojongeren en biedt ze zorg aan kinderen, ouderen en mensen in nood via The Price Fund, een organisatie die ze in 2018 heeft opgericht. Tot op heden heeft ze meer dan 2,5 miljoen dollar gedoneerd aan 42 non-profitorganisaties over de hele wereld.

Verwacht een unieke avond waarin Lauren haar publiek zal betoveren met haar krachtige stem en meeslepende muziek. 

Support Benjamin William Hastings
Benjamin William Hastings, bekend van de Australische christelijke rock- en praiseband 'Hillsong United', zal Lauren Daigle vergezellen als support tijdens de 'The Kaleidoscope Nights' tour. Met zijn indrukwekkende bijdrage aan het nummer "So Will I (100 Billion X)" heeft de singer-songwriter bijna 200 miljoen streams behaald.

Ontdek Lauren Daigle