SearchFRMenu

Morcheeba

Op 26 mei 2022 komen de triphop-pioniers Morcheeba het beste van zichzelf geven in zaal La Madeleine te Brussel.

In 2018 kondigden originele Morcheeba-leden Skye Edwards en Ross Godfrey hun comeback aan. Na 'Blaze Away’ - de negende studioplaat die verscheen op 1 juni 2018 - volgde een zeer succesvolle wereldtournee langs zalen (2018) en festivals (2019). Volgend voorjaar krijgen de Belgische Morcheeba-fans een extra kans om de unieke combinatie van Downtempo, Trip Hop, Rhythm and Blues, Rock, Folk Rock, Dub Reggae en Pop live mee te maken in een knusse zaal.

De nummers op 'Blaze Away’ kwamen op een zeer organische manier tot stand. De meeste zangpartijen van Skye werden live ingezongen, twee nummers zijn Franstalig en het uitkiezen van medewerkers op de plaat (Roots Manuva, Benjamin Biolay, Robert Logan en Kurt Wagner) gebeurde intuïtief. "Wanneer we iemand tegenkwamen die we leuk vonden en mee wilden samenwerken, vroegen we het gewoon”.

Live wordt het duo aangevuld door de zoon (Jaega - drum) en man (Steve Gordon - bas) van Skye. Verwacht u op 26 mei 2022 aan nieuw werk, de klassiekers ('Otherwise’,’Trigger Hippie’, 'The Sea’, 'Rome wasn’t built in a day’) en covers ('Let’s Dance’ en 'Summertime’).

Mis uw afspaak met Morcheeba niet!

Lees meer...Minder

Tickets & info

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER