SearchFRMenu

Postmodern Jukebox

Het befaamde tijdloze muziekgezelschap Postmodern Jukebox wilde in 2020 de nieuwe jaren 20 inluiden met een Welcome to the Twenties 2.0 Tour. Maar omdat corona daar anders over besliste, volgt vanaf 2022 The Grand Reopening Tour. Want Scott Bradlee, oprichter van Postmodern Jukebox, blijft hopen op een terugkeer naar de stijl en het vakmanschap die zo typerend waren voor de muziek van vorige generaties. Hij brengt de grootste talenten uit de wereld van de jazz, swing en bigband bij elkaar in een ongelooflijk energieke liveshow.

"Dit wordt de meest sensationele jaren 20-party na The Great Gatsby”, belooft Bradlee. "In de vorige eeuw gaven de jaren 20 ons jazz, de enige Amerikaanse kunstvorm ooit. Wie weet wat de jaren 20 ons nu zullen brengen?” verklaart Bradlee de missie van PMJ. "Eén ding is zeker: veel mensen hebben genoeg van de sensatiejournalistiek, hersenloze reality-tv en smartphoneverslaving die de voorbije tien jaar alleen maar verdeeldheid hebben gezaaid. Wij, in ons kleine hoekje van de popcultuurruimte, willen de mensen laten weten dat ze hun zorgen mogen opzijzetten om een hele avond lang samen met ons echt muzikaal talent en een tijdloze stijl te vieren, live en in levenden lijve.”

Postmodern Jukebox (PMJ) werd in 2009 opgericht door Scott Bradlee. Hun originele versies van allerlei wereldhits, van Radiohead tot Britney Spears, haalden al miljoenen views op YouTube. Ook tal van beroemdheden staken hun bewondering niet onder stoelen of banken. De voorbije vijf jaar gaf PMJ wereldwijd het beste van zichzelf tijdens honderden voorstellingen in uitverkochte zalen. Zo traden ze op tijdens shows als Good Morning America en stonden ze meermaals op nummer 1 in de iTunes- en Billboard-hitlijsten.

Lees meer...Minder

Tickets & info

Related Events

Swipe
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER