GreenhouseTalent
Menu

RAMMSTEIN

Rammstein
RammsteinRammsteinRammstein

Agenda

De vraag naar tickets voor het concert van Rammstein op 10 juli in het Koning Boudewijnstadion in Brussel was werkelijk verpletterend. Het concert is ondertussen volledig uitverkocht. Eén ding is zeker: België is klaar voor Rammstein!

 

Wie zijn tickets nog niet heeft kunnen bemachtigen, hoeft nog niet meteen te wanhopen. Momenteel zijn er omwille van productionele redenen tickets geblokkeerd die later nog kunnen vrijkomen. In tussentijd raden we iedereen aan om zich in te schrijven voor de wachtlijst via deze link: https://goo.gl/forms/s44T3Yt88pAU1frB3. Zo zal je als eerste gecontacteerd worden wanneer er tickets zouden vrijkomen. 

 

Klik hier voor alle praktische informatie en informatie over toegang voor mensen met een beperkte mobiliteit.

 

Op 17 september kondigde Rammstein het al aan op hun website: "Almost done! Orchestra and choir recordings in Minsk for album No.7."

 

In 2019 presenteert Rammstein -eindelijk- een nieuwe studioplaat en daarbovenop komen ze ook met een verse show die letterlijk en figuurlijk nog harder zal knallen dan hun vorige 'larger than life’-concerten. Op 10 juli 2019 zullen de zes Oost-Duitse jongens van Rammstein het Koning Boudewijnstadion annexeren in het kader van hun 'Europe Stadium Tour’.

 

De combinatie van een strakke act, meeslepende muziek en cartooneske enscenering zorgt ervoor dat iedere toeschouwer -zonder onderscheid van ras, geslacht of plaats in de zaal- meegezogen zal worden in hun industrieel universum.

 

De nieuwe show zal naast nieuw werk ook volgende vaste ingrediënten bevatten:

 

  • Duizenden bommen en granaten zullen ingezet worden om 'Sonne’, 'Wollt Ihr Das Bett In Flammen Sehen’, 'Keine Lust’, 'Sehnsucht’, 'Asche zu Asche’ en 'Feuer Frei!’ kracht bij te zetten. Op indrukwekkende wijze zullen de zes vaste leden alle verschroeiende vlammenwerpers ontwijken, terwijl ze lustig verder musiceren.
  • De toeschouwers weten vooraf dat toetsenist en loopbandkampioen Doktor Flake Lorenz nog steeds de pineut zal zijn. Geroosterd worden in een kookpot, gesodomiseerd worden door zanger Till Lindemann of verbannen worden in een reddingssloep over het publiek; niets is Flake te min.
  • Bij 'Mutter’, 'Bück Dich’, 'Mann Gegen Mann’, 'Ohne Dich’ en 'Pussy’ zullen afwisselend de traanklieren en lachspieren van het publiek gemasseerd worden.

 

 

De "Europe Stadium Tour 2019” van Rammstein wordt ongetwijfeld de meest spectaculaire show van 2019!

 

Greenhouse Talent waarschuwt voor illegale ticketwebsites en benadrukt dat Ticketmaster en Eventim de enige officiële verkoopkanalen zijn. De zwarte lijst met doorverkopers is te vinden op ilovemyticket.com.

Links | Rammstein