SearchFRMenu

Rammstein

Alle praktische informatie voor een onvergetelijk concert vind je via www.greenhousetalent.com/benl/rammstein 

________

 

Wegens fenomenaal succes verlengt Rammstein hun Europese Stadium Tour met een extra concert in België. Op 3 augustus 2022 én nu ook 4 augustus 2022 zet Rammstein de gloednieuwe locatie Park De Nieuwe Koers in Oostende ongetwijfeld op zijn kop.

Op 29 april 2022 bracht de band hun nieuwste plaat 'Zeit' uit. Het nieuwe album draagt dezelfde titel als de eerste single van de plaat, de stevige powerballad ZeitZeit is de opvolger van het in 2019 verschenen naamloze album van Rammstein. Daarmee is de Duitse industriële metalband snel met nieuw werk - op het naamloze album moesten fans maar liefst tien jaar wachten.

De Duitste metalband gaf in 2019 de aftrap voor hun waanzinnige Europese tour met o.a. een uitverkochte show in het Koning Boudewijnstadion. Geen enkele hoek van het stadium bleef gespaard van hun scheurende gitaren, bassen en verbluffende vlammenwerpers. Ze trakteerden op een next-level concertbeleving waar velen maar niet genoeg van konden krijgen of net naast grepen. Om die honger te stillen, werd er in 2020 een extra concert toegevoegd in Oostende die binnen een no-time uitverkocht was.

Door de aanhoudende coronamaatregelen werden de concerten met twee jaar vooruit geschoven. Net na de bekendmaing van de data voor de verplaatste shows in 2022, kondigt de groep nu ook extra shows aan met o.a. concerten in België en Nederland. De formatie van frontman Till Lindemann staat nu op 4 en 5 juli 2022 in het Goffertpark in Nijmegen (NL) en sluiten hun tour af op 3 en 4 augustus 2022 in Park De Nieuwe Koers in Oostende.

Al sinds midden jaren 90 heeft het Duitse Rammstein zich gevestigd in de hoogste metalregionen en heeft sindsdien niet meer aan kwaliteit of naamsbekendheid ingeboet. Zo rijgen ze succes na succes op hun palmares: een uitverkochte stadiontour, een nummer 1 positie voor het zevende album 'Rammstein’ in vele Europese landen én lovende recensies over de unieke stadionshow waarin meer vuur dan ooit zit. Noem bovendien hits als 'Du Hast’, 'Ich Will’ of een 'Sonne’ en zelfs iemand die weinig met metal heeft, weet meteen over wie het gaat.

Met dank aan de stad Oostende. Voor meer info omtrent toerisme en accommodatie: www.visitoostende.be.

 

Mobiliteit - Meer info over de concertbus vind je hier: www.concertbus.be

Lees meer...Minder

Tickets & info

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER