SearchFRMenu
Home / Agenda / Stephen Wilson Jr. / Concertagenda

Concertagenda Stephen Wilson Jr.

Meer events

Over Stephen Wilson Jr.

Stephen Wilson Jr. opent elk van zijn optredens op precies dezelfde manier: door naar de microfoon te lopen en zichzelf aan het publiek voor te stellen: "I’m Stephen Wilson Jr. — I am my father’s son.” De zanger uit Nashville, afkomstig uit Indiana, volgde als kind zijn vader de boksring in, voordat hij van het pad van zijn vader afweek om wetenschapper te worden en uiteindelijk songwriter.

Wilsons creatieve leven kwam tot bloei toen hij naar Nashville verhuisde. Daar tekende hij een contract en werden zijn liedjes opgenomen door sterren als Brothers Osborne en Caitlyn Smith (in samenwerking met Old Dominion). Met zijn contract bij Big Loud Records vertelt hij nu zijn eigen verhaal op het album Son of Dad, met nummers als "Grief Is Only Love," "Hang in There," en het autobiografische hoogtepunt "Father’s Son."

Stephen Wilson Jr. treedt op voor publiek over de hele wereld: hij speelde op festivals, van CMA Fest in Nashville tot C2C: Country to Country in Rotterdam eerder dit jaar, en toerde met artiesten als Midland, Hailey Whitters en The Lone Bellow. Rolling Stone noemde Wilson "one of the most interesting artists to watch this year, a true original."

Ontdek Stephen Wilson Jr.

Past events