SearchFRMenu
The World of Hans Zimmer

The World of Hans Zimmer, Di 12.11.2024, Sportpaleis Antwerpen

Di12.112024New date

Over The World of Hans Zimmer

De nieuwe ondertitel "A New Dimension" geeft het al aan: Hans Zimmer werkt voor "The World of Hans Zimmer - A New Dimension" aan een gloednieuwe selectie uit zijn enorm diverse collectie partituren. Het publiek wordt meegenomen op een unieke muzikale reis en ondergedompeld in compleet nieuwe dimensies met de muziek van tweevoudig Academy Award® winnaar Hans Zimmer: Krachtig. Prachtig. Dramatisch. Adembenemend. Sterk. Ontroerend.

De voorloper van de concerttournee, "The World of Hans Zimmer - A Symphonic Celebration," verbaasde het publiek voor het eerst in Duitsland in 2018 en is sindsdien op een triomftocht over de hele wereld. Hans Zimmer zelf zal niet live op het podium verschijnen in "The World of Hans Zimmer: A New Dimension", maar zal fungeren als curator en muzikaal leider van de show.  

De magie van de werken van Hans Zimmer zal het publiek ook in 2024 live blijven betoveren, samen met enkele van de meest opmerkelijke, gerenommeerde solisten uit Zimmers talentenpoel en een meesterlijk symfonieorkest.

De "Hollywood Rebel" (zoals de BBC hem noemt) heeft met "The World of Hans Zimmer" een glamoureuze, levendige en spannende live-ervaring van een heel bijzondere soort gecreëerd.

De buitengewone melodieën en moderne composities van Hans Zimmer boeien een enorme groep wereldwijde fans van alle generaties. Hij heeft al talloze internationale kaskrakers van een fantastische score voorzien, waaronder "Dune", "James Bond - No Time to Die", "The Lion King", "Gladiator", "Pirates of the Caribbean", "The Dark Knight"-trilogie, "Interstellar", "Last Samurai" en "Top Gun: Maverick".

 

*Samen met de RTBF (Musiq3, Tipik, La Première, La Une) en Le Soir

News