SearchFRMenu

Milow brengt gloednieuwe single 'delorean' uit

01 Oktober 2021

 

Vandaag brengt Milow zijn gloednieuwe Single DeLorean uit. Het is de derde single van Milows nieuwste en zevende studioalbum 'Unplugged', dat volgend jaar in de lente zal verschijnen. Milow schreef DeLorean net zoals de vorige singles tijdens de pandemie en als we het aan hem mogen vragen is DeLorean een hoopvol nummer waarmee hij de luisteraar een hart onder de riem wil steken: 'There’s better days ahead for you and me.’ De titel van het nieuwste nummer heeft Milow niet zomaar gekozen, heeft hij verteld. "De DMC DeLorean is een unieke, Amerikaanse auto, waarvan er tussen 1981 en 1983 slechts een paar duizend zijn gemaakt. Ondanks de geruchten over de slechte kwaliteit, vergaarde de auto wereldwijd roem doordat hij te zien was als tijdsmachine in de Back To The Future-franchise. Net als oorspronkelijk de bedoeling was van de auto, hoop ik met de song DeLorean mijn luisteraars te raken en te inspireren om te blijven dromen en positief naar de toekomst te kijken.” 

 

In 2021 plande Milow, 15 jaar na de release van zijn debuutalbum 'The Bigger Picture’, een terugkeer naar zijn muzikale roots met zijn intieme, akoestische 'Unplugged Tour'. Dat feest vindt nu in 2022 plaats! In het voorjaar houdt hij halt in maar liefst 27 zalen, waaronder Capitole GentAncienne BelgiqueDe RomaConcertgebouw BruggeReflektor Luik, Théâtre Royal de Mons, ... Elke avond zullen naast bekende en minder bekende parels ook een aantal gloednieuwe songs uit de zevende plaat de revue passeren. Nummers worden tot hun essentie gestript. Wat overblijft, zijn uitgepuurde songs waar nog meer ruimte is voor tekst en emotie. Omringd door zijn trouwe muzikale luitenanten, zanger-gitarist Tom Vanstiphout - die sinds enkele jaren ook in de vaste liveband van Bryan Ferry speelt - en de fenomenale zangeres Nina Babet, neemt Milow het publiek op de golven van zijn vertrouwde sound mee in zijn wonderlijke universum.

 

Met reeds zes platen op zijn palmares en songs die in het collectief geheugen gegrift staan, blijft Milow de harten veroveren met zijn warme stem en gouden gevoel voor melodie en harmonie.

 

Ontdek hieronder wanneer hij bij jou in de buurt speelt en boek nu je tickets!