SearchFRMenu

K's Choice

K’s Choice - de band rond Sam en Gert Bettens - bestaat in 2023 exact 30 jaar en uiteraard kan dat niet zomaar ongemerkt voorbijgaan! Ze pakken uit met 4 shows op woensdag 17 mei & zaterdag 20 mei in de Ancienne Belgique en op donderdag 18 mei & vrijdag 19 mei in De Roma. Uiteraard zullen alle grote hits uit 30 jaar carrière de revue passeren, maar daarnaast zal ook de nieuwe single 'Time is A Parasite’ te horen zijn.

We schrijven het jaar 1992 wanneer Sam en Gert Bettens hun eerste platencontract tekenen en 1993 wanneer hun debuutalbum verschijnt. 'The Great Subconscious Club’ is meteen een schot in de roos, remember 'The Ballad of Lea en Paul’, nadien gevolgd door nog grotere albumklassiekers als 'Paradise in Me’, met monsterhit 'Not an Addict’, 'Cocoon Crash’ met Believe, 'Almost Happy’ met 'Another Year’, en ga zo maar door… Drie decennia lang veroverde K’s Choice de podia van de grootste concertzalen en festivals in binnen- en buitenland. Ze werkten samen met tal van gerenommeerde producers (Belgische producertrots Jean Blaute, Gil Norton die met de Foo Fighters werkte en Alain Johannes van Queens of The Stone Age) en artiesten (Anouk, Skin, Milow) met een mooie verzameling aan gouden en platinum albums als gevolg.

Een dertigste verjaardag kon dus niet zomaar voorbijgaan. Daarom brengt de band een gloednieuwe single uit 'Time is a Parasite’: een kort maar krachtige rocksong, in het verlengde van hun laatste studioalbum 'The Phantom Cowboy’. Om dit jubileumjaar te vieren, releaset het zestal uit Kapellen voor de liefhebbers op 9 december ook nog een exclusieve vinylbox (beperkte oplage en genummerd) met 3 albums waaronder '2000 Seconds - Live at the Ancienne Belgique’ (1998), 'Home - Live at Le Botanique’ (2000) en 'Running Backwards’, een verzameling van b-kanten, onuitgegeven tracks en uiteraard de nieuwe single.

Om het feest nog meer glans te geven, wordt mei 2023 een feestmaand met vier concerten in België. Vier avonden die de hoogtepunten van 30 jaar K’s Choice in de verf zullen zetten en waarbij alles wat de band zo uniek maakt in anderhalf uur majestueus zal samenkomen.

Lees meer...Minder

Tickets & info

Related Events

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER