SearchFRMenu

K's Choice

Sam en Gert Bettens, het kloppend duohart van K’s Choice, hebben in 2017 de 25ste kaars op hun carrièretaart uitgeblazen, maar hun muzikale honger is nog lang niet gestild. K’s Choice werd door Sam Bettens en zijn broer Gert in 1992 in Antwerpen opgericht. Vandaag wordt de band nog steeds tot de Belgische top gerekend. Door de jaren heen haalden ze meermaals de Album Top 10, onder meer met Paradise in Me, Cocoon Crash, Echo Mountain en The Phantom Cowboy, die in België meteen naar nummer één klommen en de band verschillende keren goud en platina opleverden. De grote doorbraak kwam er in 1995, met de release van Not an Addict. De single kende een groot succes en leverde K’s Choice internationale roem op. Het is zonder twijfel hun grootse hit, die meer dan twintig jaar na de release nog steeds op veel radiozenders wordt gedraaid, zowel in België als in het buitenland.

Lees meer...Minder

Tickets & info

X
Stay up to date!Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe concerten, winacties en exclusieve pre-sales.
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER