GreenhouseTalent
Menu

IBRAHIM MAALOUF

Ibrahim Maalouf
Ibrahim MaaloufIbrahim MaaloufIbrahim Maalouf

Agenda

Vanwege de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, werd er besloten om de concerten van Ibrahim Maalouf op 26, 29 & 30 mei 2020 te verplaatsen naar later dit jaar. Je oorspronkelijke ticket(s) blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum. Alle ticketkopers worden per mail op de hoogte gebracht.

 

- Concert van 16 mei op Jazz à Liège verplaatst naar zondag 9 mei 2021.
- Concert van 29 mei in De Roma verplaatst naar woensdag 24 maart 2021.
- Concert van 30 mei in het Koninklijk Circus verplaatst naar dinsdag 23 maart 2021.

__________

 

In mei 2020 keert Ibrahim Maalouf naar aanleiding van de release van zijn 11e studioplaat S3NS terug naar ons land. De Frans-Libanese trompettist en componist zal er drie concerten geven als onderdeel van de 'S3NS’ tour: op zaterdag 16 mei op Jazz à Liège, op vrijdag 29 mei in De Roma in Antwerpen en op zaterdag 30 mei in het Koninklijk Circus in Brussel.

 

Maaloufs talent om allerlei genres te vermengen wordt al meer dan tien jaar overal ter wereld geprezen. Op zijn nieuwe album bewijst hij wederom veelzijdig te zijn. Hij werkte er voor het eerst samen met latin muzikanten van Midden- en Zuid-Amerika.

 

Als tiener won Ibrahim de grootste internationale wedstrijden ter wereld en begon hij een carrière als klassieke solist. Vanaf de jaren 2000 wordt hij echter een vaste waarde, zowel in de pop- en de jazzwereld als in de wereldmuziek, mee dankzij zijn improvisatietalent. Sting, Salif Keita, Amadou & Mariam, Tryo, Matthieu Chédid, Lhasa de Sela en tal van andere artiesten met de meest uiteenlopende stijlen doen een beroep op hem.

 

Links | Ibrahim Maalouf